Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika HD - Ganti Drama Sehangat Asmara


Drama bersiri Dahlia akan menemui anda di Astro Mustika HD (134) mulai 22 April 2013, Isnin hingga Rabu, 10 malam menggantikan Drama Sehangat Asmara yang telah tamat Selasa lalu.

Bagi mereka yang tidak menonton kesemua episod boleh tonton secara online di SINI.

Mengangkat martabat wanita bergelar isteri, itulah yang dapat disimpulkan mengenai drama baru bertajuk Dahlia. Drama ini mengisahkan perjalanan seorang wanita bernama Dahlia yang terpaksa berhadapan dengan pelbagai liku hidup, bakal menambat hati penonton dengan pelbagai babak menarik diselitkan menerusi drama tersebut.

Di bawah arahan Pali Yahya, drama bersiri sebanyak 40 episod ini bakal memberi pengalaman baru buat penonton memandangkan jalan cerita yang dimuatkan dalam drama ini penuh dengan mesej-mesej berguna buat tatapan penonton.



Lebih menarik, drama terbitan Global Station Sdn Bhd ini turut dibintangi pelakon hebat tanah air iaitu Dira Abu Zahar (Dahlia), Hans Isaac (Razman), Faizal Hussein (Fuad) dan Raja Ilya (Haliza).


Drama yang mengisahkan seorang wanita bernama Dahlia (Dira) yang terpaksa hidup bersama suaminya Razman (Hans) yang berlaku curang. Dahlia akhirnya tekad untuk bercerai dan membina hidup baru. Penceraian Razman dan Dahlia adalah adalah disebabkan desakan Haliza iaitu teman wanita Razman. Setelah bercerai, Dahlia bertemu dengan seorang ahli korporat yang baik hati bernama Fuad. Fuad banyak menjadi pendorong kepada Dahlia yang telah ditipu oleh bekas suaminya.

Video Promo Dahlia

Info Penting 

Cara Buat Semakan Online Keputusan Tawaran IPTA Sesi 2013/ 2014

Cara Buat Semakan Keputusan Permohonan Matrikulasi Sesi 2013/2014

Borang Dan Cara Membuat Permohonan Online Rebat RM200 Pakej Komunikasi Belia (PKB)

Cara-Cara Memohon Program Perumahan Rakyat 1Malaysia (PR1MA)

30 Responses to "Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika HD - Ganti Drama Sehangat Asmara"

  1. Episod 8 belum keluar lagi ye ?

    ReplyDelete
  2. episod 12 pun blum...huhu

    ReplyDelete
  3. episod 13,,cepat la..tulung

    ReplyDelete
  4. episod 13..cepat la..

    ReplyDelete
  5. episode 14 xda lagi? :(

    ReplyDelete
  6. Sakit jiwe tgk cite ni..tp best ah..

    ReplyDelete
  7. tp xda lg episode 14

    ReplyDelete
  8. Nak episod 14....plissss......

    ReplyDelete
  9. Mana esp 14 ni.....
    Pls download cepat xkit.....
    X sabaw nak tengok citer ni

    ReplyDelete
  10. Cepatlah abis drama ni...tak sobar nak tengok last episode

    ReplyDelete
  11. cikda suka Dahlia .. bestt..!!!

    ReplyDelete
  12. mana episod 25, 26, 28 nye.... lmbtnye....

    ReplyDelete
  13. Mane episod seterusnya...aduh lambatnyai
    tension ni

    ReplyDelete
  14. Nape episod 25 tak adaa...pls

    ReplyDelete
  15. Kenapa tak download lagi episod 25 ni...?

    ReplyDelete
  16. mcm mana nk tgk?sy tekan dia kuar dramatvlive.com

    ReplyDelete
  17. knp nex episod dah xde ni.............??????

    ReplyDelete
  18. episod 26 n nex dah xnak tyg ke...pnt sye lyn kt cni dr awl.... smpi hati xhbskn... xtau nk tgk kt mn dah

    ReplyDelete
  19. tq so muc cz dah dwnload...yeahhhh

    ReplyDelete
  20. 34 - habis please

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Nape ep33 tak leh click? Nape download setengah jln? Payah saya nak cari...dan setahu saya drama ni sampi ep 40 kan?

    ReplyDelete
  23. Awak....ep40 takda ke..haiz... da nak abis ni...

    ReplyDelete
  24. 39 dan 40 please

    ReplyDelete
  25. mana episode 40 niiiiiiii, tolong laaaaaa, saya dah frust ni, jgn la buat macam niiiiiii, jauh jauh dari saudi saya ikut cerita ni tiba tiba last dah berhenti

    ReplyDelete
  26. Cerita yg hebat...sedikit sebanyak menginsafkan diri saya..tahniah tuk pelakon n pengarah.

    ReplyDelete