Breaking News
Loading...

Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika HD - Ganti Drama Sehangat Asmara


Drama bersiri Dahlia akan menemui anda di Astro Mustika HD (134) mulai 22 April 2013, Isnin hingga Rabu, 10 malam menggantikan Drama Sehangat Asmara yang telah tamat Selasa lalu.

Bagi mereka yang tidak menonton kesemua episod boleh tonton secara online di SINI.

Mengangkat martabat wanita bergelar isteri, itulah yang dapat disimpulkan mengenai drama baru bertajuk Dahlia. Drama ini mengisahkan perjalanan seorang wanita bernama Dahlia yang terpaksa berhadapan dengan pelbagai liku hidup, bakal menambat hati penonton dengan pelbagai babak menarik diselitkan menerusi drama tersebut.

Di bawah arahan Pali Yahya, drama bersiri sebanyak 40 episod ini bakal memberi pengalaman baru buat penonton memandangkan jalan cerita yang dimuatkan dalam drama ini penuh dengan mesej-mesej berguna buat tatapan penonton.



Lebih menarik, drama terbitan Global Station Sdn Bhd ini turut dibintangi pelakon hebat tanah air iaitu Dira Abu Zahar (Dahlia), Hans Isaac (Razman), Faizal Hussein (Fuad) dan Raja Ilya (Haliza).


Drama yang mengisahkan seorang wanita bernama Dahlia (Dira) yang terpaksa hidup bersama suaminya Razman (Hans) yang berlaku curang. Dahlia akhirnya tekad untuk bercerai dan membina hidup baru. Penceraian Razman dan Dahlia adalah adalah disebabkan desakan Haliza iaitu teman wanita Razman. Setelah bercerai, Dahlia bertemu dengan seorang ahli korporat yang baik hati bernama Fuad. Fuad banyak menjadi pendorong kepada Dahlia yang telah ditipu oleh bekas suaminya.

Video Promo Dahlia

Info Penting 

Cara Buat Semakan Online Keputusan Tawaran IPTA Sesi 2013/ 2014

Cara Buat Semakan Keputusan Permohonan Matrikulasi Sesi 2013/2014

Borang Dan Cara Membuat Permohonan Online Rebat RM200 Pakej Komunikasi Belia (PKB)

Cara-Cara Memohon Program Perumahan Rakyat 1Malaysia (PR1MA)

30 comments:

  1. Episod 8 belum keluar lagi ye ?

    ReplyDelete
  2. episod 12 pun blum...huhu

    ReplyDelete
  3. episod 13,,cepat la..tulung

    ReplyDelete
  4. episod 13..cepat la..

    ReplyDelete
  5. episode 14 xda lagi? :(

    ReplyDelete
  6. Sakit jiwe tgk cite ni..tp best ah..

    ReplyDelete
  7. Best ar cite ni..lyn habis..

    ReplyDelete
  8. tp xda lg episode 14

    ReplyDelete
  9. Nak episod 14....plissss......

    ReplyDelete
  10. Mana esp 14 ni.....
    Pls download cepat xkit.....
    X sabaw nak tengok citer ni

    ReplyDelete
  11. Episod 17 pls

    ReplyDelete
  12. Ep 19 n 20 plz

    ReplyDelete
  13. Cepatlah abis drama ni...tak sobar nak tengok last episode

    ReplyDelete
  14. cikda suka Dahlia .. bestt..!!!

    ReplyDelete
  15. mana episod 25, 26, 28 nye.... lmbtnye....

    ReplyDelete
  16. Mane episod seterusnya...aduh lambatnyai
    tension ni

    ReplyDelete
  17. Nape episod 25 tak adaa...pls

    ReplyDelete
  18. Kenapa tak download lagi episod 25 ni...?

    ReplyDelete
  19. mcm mana nk tgk?sy tekan dia kuar dramatvlive.com

    ReplyDelete
  20. knp nex episod dah xde ni.............??????

    ReplyDelete
  21. episod 26 n nex dah xnak tyg ke...pnt sye lyn kt cni dr awl.... smpi hati xhbskn... xtau nk tgk kt mn dah

    ReplyDelete
  22. tq so muc cz dah dwnload...yeahhhh

    ReplyDelete
  23. 34 - habis please

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Nape ep33 tak leh click? Nape download setengah jln? Payah saya nak cari...dan setahu saya drama ni sampi ep 40 kan?

    ReplyDelete
  26. Awak....ep40 takda ke..haiz... da nak abis ni...

    ReplyDelete
  27. 39 dan 40 please

    ReplyDelete
  28. mana episode 40 niiiiiiii, tolong laaaaaa, saya dah frust ni, jgn la buat macam niiiiiii, jauh jauh dari saudi saya ikut cerita ni tiba tiba last dah berhenti

    ReplyDelete
  29. Cerita yg hebat...sedikit sebanyak menginsafkan diri saya..tahniah tuk pelakon n pengarah.

    ReplyDelete

Copyright © 2013 PERLING PUTIH All Right Reserved | Share on Blogger Template Free