Tonton Video Drama Dahlia Episod 1

Hans Isaac
Drama bersiri Dahlia akan menemui anda di Astro Mustika HD (134) mulai 22 April 2013, Isnin hingga Rabu, 10 malam menggantikan Drama Sehangat Asmara yang telah tamat. 

Sebelum itu, anda boleh saksikan di sebalik pembikinan drama bersiri ‘Dahlia' yang dibintangi oleh Dira Abu Zahar, Hans Isaac, Faizal Hussein, Raja Ilya dan ramai lagi di saluran Astro Mustika HD jam 800 malam ini.

Bagi mereka yang tidak menonton kesemua episod Sehangat Asmara boleh tonton secara online di SINI.

Dibintangi pelakon hebat tanah air iaitu Dira Abu Zahar (Dahlia), Hans Isaac (Razman), Faizal Hussein (Fuad) dan Raja Ilya (Haliza).
Majlis Pelancaran Dahlia Bersama Pelakon Utama
Mengangkat martabat wanita bergelar isteri, itulah yang dapat disimpulkan mengenai drama baru bertajuk Dahlia. Drama ini mengisahkan perjalanan seorang wanita bernama Dahlia yang terpaksa berhadapan dengan pelbagai liku hidup, bakal menambat hati penonton dengan pelbagai babak menarik diselitkan menerusi drama tersebut.

Di bawah arahan Pali Yahya, drama bersiri sebanyak 40 episod ini bakal memberi pengalaman baru buat penonton memandangkan jalan cerita yang dimuatkan dalam drama ini penuh dengan mesej-mesej berguna buat tatapan penonton.

Drama yang mengisahkan seorang wanita bernama Dahlia (Dira) yang terpaksa hidup bersama suaminya Razman (Hans) yang berlaku curang. Dahlia akhirnya tekad untuk bercerai dan membina hidup baru. Penceraian Razman dan Dahlia adalah adalah disebabkan desakan Haliza iaitu teman wanita Razman. Setelah bercerai, Dahlia bertemu dengan seorang ahli korporat yang baik hati bernama Fuad. Fuad banyak menjadi pendorong kepada Dahlia yang telah ditipu oleh bekas suaminya.Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika HD, Episod 1, 2 & 3

Tonton Online Drama Dahlia Episod 1


0 Response to " Tonton Video Drama Dahlia Episod 1 "

Post a Comment