Tonton Video Drama Dahlia Episod 5

Drama Dahlia

Tonton Drama Dahlia Episod 5

Drama bersiri Dahlia akan menemui anda di Astro Mustika HD (134) mulai 22 April 2013, Isnin hingga Rabu, 10 malam menggantikan Drama Sehangat Asmara yang telah tamat. 


Bagi mereka yang tidak menonton kesemua episod Sehangat Asmara boleh tonton secara online di SINI.

Dibintangi pelakon hebat tanah air iaitu Dira Abu Zahar (Dahlia), Hans Isaac (Razman), Faizal Hussein (Fuad) dan Raja Ilya (Haliza).
Majlis Pelancaran Dahlia Bersama Pelakon Utama
Mengangkat martabat wanita bergelar isteri, itulah yang dapat disimpulkan mengenai drama baru bertajuk Dahlia. Drama ini mengisahkan perjalanan seorang wanita bernama Dahlia yang terpaksa berhadapan dengan pelbagai liku hidup, bakal menambat hati penonton dengan pelbagai babak menarik diselitkan menerusi drama tersebut.

Di bawah arahan Pali Yahya, drama bersiri sebanyak 40 episod ini bakal memberi pengalaman baru buat penonton memandangkan jalan cerita yang dimuatkan dalam drama ini penuh dengan mesej-mesej berguna buat tatapan penonton.

Drama yang mengisahkan seorang wanita bernama Dahlia (Dira) yang terpaksa hidup bersama suaminya Razman (Hans) yang berlaku curang. Dahlia akhirnya tekad untuk bercerai dan membina hidup baru. Penceraian Razman dan Dahlia adalah adalah disebabkan desakan Haliza iaitu teman wanita Razman. Setelah bercerai, Dahlia bertemu dengan seorang ahli korporat yang baik hati bernama Fuad. Fuad banyak menjadi pendorong kepada Dahlia yang telah ditipu oleh bekas suaminya.
Info Penting 

Cara Buat Semakan Online Keputusan Tawaran IPTA Sesi 2013/ 2014

Cara Buat Semakan Keputusan Permohonan Matrikulasi Sesi 2013/2014

Borang Dan Cara Membuat Permohonan Online Rebat RM200 Pakej Komunikasi Belia (PKB)

Cara-Cara Memohon Program Perumahan Rakyat 1Malaysia (PR1MA)

0 Response to " Tonton Video Drama Dahlia Episod 5 "

Post a Comment